Alumínium redőny

Vállaljuk alumínium redőnyök szerelését és beépítését Pest megyében, az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján. Prémium szegmenst képviselik. Tartósak, több színben elérhetők, motorizálható, karcolás elleni védelemmel ellátottak.

Alumínium redőny


Cégünk vállalja alumínium redőnyök szerelését és beépítését Pest megye egész területén. Új alumínium redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2 héten belül legyártjuk és beszereljük, amelyre 2 év garanciát vállalunk. Több, mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Az alumínium redőny a redőnyök prémium szegmensét képviselik. Ismerje meg a redőnyök prémium szegmensét az alumínium redőnyöket. Sokkal strapabíróbb, erősebb szerkezetű és tartósabb lamellákkal rendelkezik, mint a műanyag redőny. Erős szerkezete miatt, alumínium redőnyünk motorizálható, illetve szúnyoghálóval is felszerelhető. Stílusos megjelenés, széles színválaszték, vízálló tok és egyszerű működtetés.

Alumínium redőny ára: 45 000 Ft / m2.

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk, melyeket kérheti hagyományos külső, vakolható és ráépíthető tokkal is. Esztétikus redőnyöket kínálunk, amelyek kiváló fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, UV álló alumínium redőnylécekkel szereltek, amelynek segítségével színüket hosszan megőrzik. A beépített kefés lefutó síneknek és a porvédő csapágyazásának köszönhetően sokkal csendesebbé vált, mint elődje, illetve karcolódás elleni védelemmel is elláttuk redőnyeinket.

Ha Ön is szeretne egy új alumínium redőnyt, hívjon minket a +36 (30) 368 30 02 telefonszámon és mi örömmel segítünk Önnek.

Ajánlatkérés

Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket!

Áraink bruttó árak és a beszerelést is tartalmazzák!

Alumínium redőny.

Alumínium redőny

Az alumínium redőny a redőnyök prémium szegmensét képviselik. Ismerje meg a redőnyök prémium szegmensét az alumínium redőnyöket. Sokkal strapabíróbb, erősebb szerkezetű és tartósabb lamellákkal rendelkezik, mint a műanyag redőny. Erős szerkezete miatt redőnyünk motorizálható is. Stílusos megjelenés, széles színválaszték, vízálló tok és egyszerű működtetés.

Redőny ára: 45 000 Ft / m2

Alumínium redőny

Műanyag redőny

Alumínium redőny

Új generációs műanyag redőnyöket kínálunk, amelyek erősebb műanyagból készültek és csendesebbek, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak. Műanyag redőnyeink hosszabb élettartammal, elegánsabb megjelenéssel és kiváló áron kínáljuk. Műanyag redőnyünk bármilyen színben rendelhető. Magyarország legnépszerűbb redőny típusa ez, hiszen a kedvező ára és jó minősége miatt keresett.

Redőny ára: 30 000 Ft / m2

Műanyag Redőny

Szúnyoghálós redőny

Alumínium redőny

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk. Termék kínálatunkban megtalálható a műanyag és az alumínium redőny egyaránt. Bármelyik redőnyt is válassza minden esetben rendelheti beépített rolós szúnyoghálóval, amely teflon bevonatú, üvegszálas szúnyoghálóból készül. Szúnyoghálóra és a redőnyre is 2 év garanciát vállalunk.

Redőny ára: 45 000 Ft / m2 -tól

Szúnyoghálós redőny

Motoros redőny

Alumínium redőny

Távirányítóval vagy kapcsolhatóval vezérelhető alumínium redőnyöket kínálunk, amelyek számos színben elérhetők. Ez a fajta redőny a prémium szegmenst képviseli, hiszen rendkívül strapabíró és esztétikus megjelenése miatt remek választás. A redőnymotorra 5 év garanciát, még a redőnyre 2 év garanciát vállalunk. Most ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Redőny ára: 45 000 Ft / m2 + 50 000 Ft

Motoros redőny

Kombinált redőny

Alumínium redőny

A kombinált redőny nem jelent mást, mint egy Ön által kiválasztott alumínium vagy műanyag redőnyt, amelybe rolós  szúnyoghálót építünk be. Mind a szúnyoghálóra, mind a redőnyre 2 év garanciát vállalunk. Bármilyen színben rendelhető, 2 hét alatt elkészül és beszereljük önnek. Sőt, a kombinált redőnyt nem csak hagyományos, de vakolható és ráépíthető redőnytokkal is készíthetjük.

Redőny ára: 45 000 Ft / m2 -tól

Kombinált redőny

Prémium redőny

Alumínium redőny

Mi más lehetne a prémium redőny, mint a piacon elérhető legesztétikusabb, motorizált és beépített szúnyoghálóval szerelt alumínium redőny. A redőnyre és a szúnyoghálóra 2 év, még a redőnymotorra 5 év garanciát vállalunk. A motor vezérlése történhet távirányítóval, kapcsolóval, de beköthető okos otthon rendszerbe is. Ahogy a többi redőny, úgy a prémium redőny is készülhet vakolható és ráépíthető redőnytokkal.

Redőny ára: 60 000 Ft / m2 + 50 000 Ft

Prémium redőny

Elektromos redőny

Alumínium redőny

Elektromos redőny azaz redőnymotorral szerelt alumínium redőny, amely számtalan színben rendelhető. Extrák: karcolás elleni védelem, vízálló tok, esztétikus megjelenés és erős szerkezet. Az alumínium redőny nem csak tapintásra kínál prémium érzetet, de minden más paraméterében is. Redőnyre 2 év garanciát még a redőnymotorra 5 év garanciát vállalunk.  Elektromos redőny, az ön igényeire szabva.

Redőny ára: 45 000 Ft / m2 + motor

Elektromos redőny

Redőnykapu

Alumínium redőny

A piacon elérhető egyik legolcsóbb és egyben rendkívül strapabíró redőnykaput kínáljuk, amely egy alumíniumból készült redőnyrendszerű garázskapu. Ekkora szerkezetet csak motorral lehet vezérelni, így redőnykapuinkat azzal szerelve kínáljuk. A garázskapura 2 év garanciát, a motorra 5 év garanciát adunk. Számos színben rendelhető. Tartós, esztétikus kapu, amelyet kedvező ára tesz oly népszerűvé. Személyre szabva gyártjuk le.

Redőny ára: 45 000 Ft / m2 + 50 000 Ft

Redőnykapu

Hagyományos külső redőnytok

A hagyományos külső redőnytok tökéletes választás olyan esetekben, amikor a redőny utólag kerül beszerelésre. A redőnytok, lamellák és egyéb részei a redőnynek így is igazodhat ingatlanához, mert számtalan szín közül választhat. Egyszerűen beszerelhet bármilyen ingatlan esetén. Ráadásul a redőnytok könnyebben hozzáférhető marad a később javítások esetén.

A hagyományos külső redőnytok beszerelése semmilyen kárt sem okoz ingatlanában.

Hagyományos külső redőnytok
Alumínium redőny
Alumínium redőny

Vakolható redőnytok

A vakolható tokos alumínium redőnyt a ház homlokzatára építjük be, így remekül harmonizál a homlokzattal. Sokkal jobb hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír, mint a hagyományos utólag beépíthető külső tokos alumínium redőny. Ráadásul kiküszöböli a hő-híd keletkezését. A kívülre eső szerelőlap pedig gyors, tiszta szervizelést biztosít. Komfortossága és energiatakarékossága miatt kiváló választás az újépítésű ingatlanokhoz, nyílászáró cseréje, valamint utólagos hőszigetelés esetén.

Vakolható redőnytok

Ráépíthető redőnytok

A ráépíthető tokos alumínium redőnyöket nyílászáró cseréjekor ajánljuk, ilyenkor a redőnytokot a nyílászáró tetejére felszerelve, azzal együtt építjük be. Ezt a megoldást a legtöbb esetben a régi családi házak és belvárosi tégla lakások meglévő ún. gerébtokos ablakainak cseréjekor alkalmazzuk. A redőnytok a belső térben helyezkedik el, külső síkja lényegében a nyílászáró külső síkjával egyezik meg, csak a lefutó sínek lógnak túl ezen. A falba süllyesztett redőnytok nagy előnye, hogy a beépítést követően teljesen elburkolható, a tok alján lévő szerelő nyíláson keresztül történhet az esetleges javítás. A redőnytokot hőszigetelő betéttel látjuk el.

Ráépíthető redőnytok
Alumínium redőny

Egyéb extrák amelyek rendelhetők

Beépített rolós szúnyogháló

Alumínium redőny

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező rolós szúnyoghálót építünk be. Ez a szúnyogháló teflon bevonatú üvegszálas háló, amely strapabíró és ellenáll az UV sugárzásnak, így őrizve meg színét.

Van otthon házi kedvenc? Semmi gond, kérheti kedvenc biztos szúnyoghálóval is. Ilyenkor egy sűrűbben szőtt szúnyoghálót szerelünk be, amely jobban ellenáll kedvencének. Persze nem állítjuk, hogy nincs olyan méretű házkedvenc, amely így is gond nélkül kiszakítja, de egy sokkal strapabíróbb háló.

Beépített redőnymotor

Alumínium redőny

Távirányítóval, kapcsolóval, de akár okos otthon rendszerrel is vezérelhető redőny motort kínálunk, amelyre 5 év garanciát biztosítunk. Egy távirányítóval, mind felett. Létezik több csatornás távirányító is, amellyel több árnyékolástechnikai terméket is vezérelhet.

Nem csak több redőnyt, de a napellenzőt, garázskaput is. Szakemberünk segít önnek megtalálni a tökéletes motort. Sőt, nem csak gyártáskor, de utólag is beszerelhető a motor. Kérdezze szakembereinket, örömmel segítenek.

Redőnymotor ára: 50 000 Ft

Megrendelés menete

Amennyiben Ön is szeretne egy redőnyt kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja szakemberünket. Redőnyeinket minden esetben az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján gyártjuk le, ezért fontos, hogy rendelés előtt munkatársunk felmérjen.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (30) 368 30 02 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a napellenzővel szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (30) 368 30 02

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Alumínium redőny.

Alumínium redőnyök szerelését és beépítését vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza